lördag 30 mars 2013

5 års firande på Hilti

Fem års kalas på Hilti en vecka tidigare, för förskolevännerna. 20 barn och 12 föräldrar. Trevligt och Neo var sååå nöjd med sitt kalas.

Älskling och min svart bälte sambo!

Helgen som var, firade vi först Neos kalas på Hilti med hans förskolevänner. 20 st blev det.... och föräldrar som var närvarande. Ostbricka för dem och kakor och tårta till barnen. (föräldrarna fick också tårta...) Ostbricka var lyckat... den iden tänkte många av dem "sno" till sina kalas med deras barn :))) Sedan på söndagen firade vi när Neos morfar var upp på besök att Jörgen fått Svart bälte i BJJ. STORT O VARKEN HAN ELLER VI HAR VÄL FÖRSTÅTT HUR STORT DET EGENTLIGEN ÄR.....:) MEN NU ÄR DET OFFICIELLT PÅ HILTIS HEMSIDA OCKSÅ... STOLT MALIN, STOLT SON OCH STOLT SVÄRFAR.

Överdomare på GP, Grand Pix i Katrineholm.

Sora händelser och ett jobb som var enkelt och kul. (hade nog inte så mycket att göra av min insats men det kom inte in några överklagande eller annat...) Neo var med och var jätteduktig som vanligt att hänga på under dagarna med att vara inne i hallen o titta på volleyboll och sova över på hotell!

måndag 4 mars 2013

StyleCrew gänget från Cosmopharma!

Nu färgar vi Sverige. :) Turnén har startat och ett bra gensvar på anmälningar till de olika städerna. 6 stopp är avklarade och en massa nöjda kunder. 15,16 & 17 mars är det Gränna, Trollhättan och Falköpings tur.